Verdienen met Thuiswerk

17 Oct 2020

 Verdienen met Thuiswerk

Als u graag wat bij wil verdienen in de uurtjes dat u thuis toch niets aan het doen bent, is thuiswerken wellicht iets voor u. Thuiswerken kan op vele verschillende manieren. Zo kunt u bijvoorbeeld inpakwerk doen, of aan de slag gaan bij een klantenservice of callcenter. Allemaal vanuit uw eigen huis!

U vindt thuiswerk door u aan te melden bij een thuiswerk-netwerk. Deze organisaties brengen bedrijven en thuiswerkers bij elkaar. Op de website van deze netwerken kunt u alle beschikbare thuiswerkopdrachten zien die er worden aangeboden. Door u bij meerdere netwerken aan te melden, heeft u het meeste kans een mooie opdracht in de wacht te slepen. Er zijn in Nederland een behoorlijk aantal van dit soort netwerken actief. Onderaan deze pagina hebben we er twee voor u geselecteerd, maar er zijn ook zeker andere netwerken die de moeite waard kunnen zijn. Let u wel op het "Keurmerk Thuiswerk".

Het selecteren en accepteren van een opdracht gaat bij de meeste netwerken op een voor de handliggende manier. Het is wel belangrijk dat u, voor u een opdracht accepteert, weet wat de opdracht precies inhoud. Denk aan de precieze werkzaamheden en de omvang van de opdracht. Plan uw opdrachten altijd goed in, zodat u deze nooit te laat hoeft in te leveren.

 

 

Tip 1: Omvang van de opdracht

Tip 2: Streef naar kwaliteit