Verdienen met Spaarprogramma's

17 Oct 2020

 Verdienen met Spaarprogramma's

Iedereen heeft er wel eens van gehoord; Online Spaarprogramma’s. Met deze programma’s kunnen leden vanuit huis geld verdienen door het lezen van e-mails, het beantwoorden van vragenlijsten en het reageren op aanbiedingen.

Het probleem van de meeste spaarprogramma’s is dat ze vrij vaag doen over de precieze beloning die een lid aan zijn of haar deelname overhoudt. Dat is niet verwonderlijk. De meeste programma’s beloven namelijk gouden bergen, maar bieden leden nauwelijks de mogelijkheid écht iets te verdienen.

Er is echter een aantal programma’s wél de moeite waard. Aan deze netwerken zijn veel adverteerders verbonden, zodat u stabiel een extraatje bij kunt verdienen.

Maar hoe verdient u nou geld met een spaarprogramma? Allereerst is het belangrijk te bedenken hoeveel tijd u aan spaarprogramma’s wilt besteden. De meeste mensen die zijn aangemeld bij een spaarprogramma besteden er het liefst zo min mogelijk tijd aan. Deze lezen alleen e-mails en beantwoorden enquêtes. Als u dit doet, hoeft u eigenlijk alleen uw inbox in de gaten te houden en te reageren als u een e-mail krijgt. Het is aan te raden om u voor meerdere programma’s tegelijk aan te melden, dan kunt u op een rustig moment van de dag alle e-mail tegelijk bekijken. Lekker efficiënt!

Als u meer tijd wilt besteden aan spaarprogramma’s kan dat ook. De spaarprogramma’s die wij hieronder voor u geselecteerd hebben, bieden vele mogelijkheden om op andere manieren geld te verdienen. Bijvoorbeeld met prijsvragen, acties en het aanbrengen van nieuwe leden.

 

Tip 1: Kies de juiste spaarprogramma’s!

Tip 2: Leden aanbrengen

Tip 3: Verdien een deel van uw online aankopen terug