Goedkoop geld lenen vergelijken

19 Oct 2020

Goedkoop geld lenen vergelijken

Minilening of reguliere lening

Gaat u geld lenen? Kies dan voor een reguliere lening of een minilening. Dit laatste is goed geschikt wanneer u liever geen BKR toetsing plaats laat vinden, of wanneer u het geld maar een paar weken nodig heeft. Gaat het om een grote aankoop of bent u van plan het geld tijdens een langere periode te gebruiken (doorlopend krediet)? Dan is het waarschijnlijk verstandig om een reguliere lening aan te vragen. Ga uit van uw persoonlijke situatie en ga op zoek naar het type lening dat daar qua voorwaarden en mogelijkheden zo goed mogelijk bij aansluit.

Soort reguliere lening

Indien u een reguliere goedkope lening af wenst te sluiten is het binnen die categorie van belang om opnieuw een keuze te maken. Selecteer een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Een persoonlijke lening zorgt voor een relatief grote som aan geld, die in één keer beschikbaar komt. Vervolgens gaat u de lening afbetalen volgens een vaste rente, met vaste aflossingen en een vaste looptijd. Sluit u een doorlopend krediet af? Dan is de rente variabel, mag u afgeloste bedragen opnieuw opnemen en is ook de looptijd in principe variabel. Dit zijn belangrijke verschillen, dus kijk goed naar het type lening dat het best bij uw situatie past.

Online goedkoop geld lenen vergelijken

Heeft u de keuze voor een van de verschillende soorten goedkope leningen kunnen maken? Dan kunt u het goedkoop geld lenen vergelijken door goed te kijken naar de rentepercentages die men u in rekening zal brengen. Kijk binnen een bepaalde categorie naar de aanbieders die er actief zijn en de rente die zij vragen. Let ook goed op de looptijd, aangezien een langere duur van de lening dit uiteindelijk alleen maar duurder zal maken. Vergelijk de verschillende mogelijkheden en zorg ervoor dat u de meest voordelige lening af kunt sluiten, zodat u de maandlasten binnen de perken houdt en u het geheel netjes af kunt betalen.