Geld verdienen met beleggen

19 Oct 2020

Geld verdienen met beleggen

Is het uw droom om rijk te worden door middel van beleggen, dan moet ik u teleurstellen. Wilt u een extra inkomen door middel van beleggen, dan ik u daar bij helpen. Beleggen is voor mij een sport, en zoals bij iedere sport wil je winnen. Daarom verdiep ik mijzelf al jaren in beleggen met aandelen.


Ik ga express niet in op puts en calls en short gaan, daar is teveel risico aan verbonden.
mij gaat het om het pure beleggen met aandelen, ik koop ze en verkoop ze als ze gestegen zijn.
Les 1 bij beleggen : Koop als een aandeel stijgt, verkoop als een aandeel zakt. Oftewel Go with the flow!


Verdiep je in een aandeel voordat je deze wilt gaan aanschaffen, oftewel , stel je wilt bijvoorbeeld aandelen KPN kopen. Dan ga je op internet(google) zoeken naar KPN, je gaat het nieuws lezen, wat ie er de laatste jaren met dit aandeel gebeurd. Je kan kijken op de facebook van Beursfoon als je echt geïnteresseerd bent in in beleggen.  Ga naar belegger.nl bekijk het verloop van het aandeel KPN over een aantal jaren. Bekijk daar ook de agenda en de adviezen. Zoek uit of het bedrijf waar je wilt gaan beleggen ook dividend uitkeert. Dividend is een soort beloning voor beleggers dat ze hun geld en vertrouwen aan het bedrijf uitlenen, helaas geven niet alle bedrijven dividend, houdt dit dus goed in de gaten.

Beleggen met aandelen is de veiligste manier. Let wel ook hier kan je geld kwijtraken, gebruik daarom alleen geld wat je voor een langere tijd kan missen, anders heb je de kans je aandelen met verlies te moeten verkopen. Al met al, bezint eer ge begint. Het is verslavend leuk om te beleggen, je kan er een hoop geld mee verdienen. Ik wens je veel succes en plezier als aankomend belegger.