Besparen op uw Huisdier

17 Oct 2020

 Besparen op uw Huisdier

Hoewel huisdieren ongelofelijk veel plezier opleveren kunnen ze voor veel mensen ook een grote kostenpost zijn. Zo heeft het consumentenprogramma Radar berekend dat de gemiddelde kat zo'n €400 per jaar kost. Voor de gemmiddelde hond dient het baasje zelfs nog dieper in de buidel te tasten met jaarlijkse uitgaven van rond de €1000 per jaar per hond. Zeker wanneer u meerdere dieren heeft kunnen de kosten, vaak onopgemerkt, toch behoorlijk oplopen. Niet gek dus dat veel mensen op zoek zijn gegaan naar manieren om de kosten voor hun favoriete beestje in de hand te houden. 

Verreweg de beste manier om te besparen op de kosten voor uw huisdier is doormiddel van het slim inkopen van voer en andere benodigdheden. Dit is door de opkomst van webshops gespecialiseerd in huisdieren tegenwoordig een stuk eenvoudiger. Waar u er vroeger maar vanuit moest gaan dat de dierenwinkel op de hoek de beste prijs had kunt u nu op het internet een stuk simpeler doen. 

Wij zoeken daarom vaak meerdere webshops af op zoek naar de beste prijzen. Hoewel wij altijd op zoek zijn naar de beste deal betekend dit natuurlijk niet dat we ook willen inleveren op kwaliteit. Daarom gebruiken wij maar een geselecteerd aantal webshops waarvan we weten dat ze goede kwaliteit producten leveren tegen voordelige prijzen. Ook hier geldt natuurlijk altijd: vergelijk! 

 

 

Tip 1: Vergelijk de prijzen

 

Tip 2: Koop uw voer in bulk

 

Tip 3: Houd de verzendkosten goed in de gaten