Verdienen met Cashback

  • lettergrootte

Cashbackprogramma's schieten momenteel uit de grond in Nederland. Dit concept, dat relatief recent vanuit Amerika naar Nederland is overgewaaid, wint bij de consument sterk in populariteit. Het idee is simpel; de programma's ontvangen commissie voor de producten die u via hen bestelt, en zij geven u daar een deel van terug.

Hoeveel cashback u op een online aankoop krijgt, is afhankelijk van de webshop waar u het product bestelt en van het cashbackprogramma dat u gebruikt. Omdat u gewoon wilt blijven bestellen bij de webshops waar u altijd al besteld, is het bij het kiezen van een cashbackprogramma allereerst belangrijk dat uw favoriete webshops zijn aangesloten. Om hier achter te komen kunt u terecht op de website van het cashbackprogramma. 

Als meerdere cashbackprogramma's verbonden zijn met al uw favoriete webshops is het een goed idee de programma's met elkaar te vergelijken op basis van hoogte van de cashback die ze bij uw webshops geven. Omdat cashbackprogramma's verschillende afspraken maken met webshops kan het zo zijn dat er één programma is dat u altijd het beste cashbackvoorstel doet. Dit kan ook per webshop verschillen, waardoor u voor meerdere cashbackprogramma's aangemeld moet zijn om altijd de beste cashback te krijgen.

Wij zouden u aan willen raden selectief te blijven bij het aanmelden voor cashbackprogramma's en te kiezen voor programma's die zichzelf bewezen hebben.

 

  • Tip 1: Internetten en Shoppen

    Om te voorkomen dat cashbackaankopen worden afgekeurd, kunt u nadat u vanuit uw cashbackprogramma bent doorgestuurd naar uw favoriete webshop het best niet meer naar andere websites gaan voor u uw aankoop hebt afgerond. Dit kan namelijk voor zorgen dat uw cashback bij iemand anders terecht komt.
  • Tip 2: Uitbetalingsbedrag en voorwaarden

    Checkt u voor u zich aanmeldt bij een cashbackprogramma eerst goed de uitbetalingsvoorwaarden. Sommige programma's laten u namelijk eerst een bepaald bedrag aan cashback opsparen voor zij dit aan u uitbetalen, of betalen alleen uit op digitale rekeningen (Paypal bijvoorbeeld).

 

 

MoneyBlogger gebruikt:

CashbackXL

  • Geen minimum uitbetalingsbedrag, uitbetaling via bankoverschrijving
  • Overzichtelijke website, duidelijk over de uiteindelijke cashback
  • Vele bekende en minder bekende webshops en bedrijven zijn aangesloten

Aanmelden

Beoordeel dit item
(25 stemmen)

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

terug naar boven